Καθαρό Νερό

Πόσα Λίτρα Νερό Πρέπει να Πίνουμε την Ημέρα;

Φίλτρα νερού Olympus

Η Σημασία του Καθαρού Νερού στη Διατροφή και την Υγεία

Η σημασία του νερού στη ζωή μας είναι αδιαμφισβήτητη. Καθαρό νερό, εκείνο που είναι πόσιμο και κατάλληλο για την κατανάλωση, αποτελεί τον πυρήνα κάθε διατροφικού και υγειονομικού πρωτοκόλλου. Η ενυδάτωση είναι ένας βασικός παράγοντας ευεξίας και οι συστάσεις για την ποσότητα του νερού που πρέπει να πίνουμε καθημερινά ποικίλλουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες.
Στην Ελλάδα, όπως και σε πολλά μέρη του κόσμου, οι ειδικοί της διατροφής και της υγείας τονίζουν την ανάγκη κατανάλωσης αρκετού καθαρού νερού για την προαγωγή της καλής υγείας και πρόληψης ασθενειών.
Η κατευθυντήρια γραμμή είναι τα 8 ποτήρια της ημέρας, ή περίπου 2 λίτρα, αλλά αυτή η ποσότητα μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, το βάρος, το επίπεδο δραστηριότητας, καθώς και το κλίμα και τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες κάποιου ατόμου.

Η Ανάγκη για Καθαρό Νερό

Η ποιότητα του νερού που πίνουμε είναι εξίσου σημαντική με την ποσότητα. Τα φίλτρα νερού παίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση της καθαρότητας του νερού που καταναλώνουμε. Φίλτρα νερού μπορούν να μειώσουν ή και να εξαλείψουν πιθανώς βλαβερές ουσίες όπως χλώριο, βαρέα μέταλλα και μικροοργανισμούς προσφέροντας έτσι πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας.

Πιστοποιήσεις : https://olympusplus.cy/pistopoiiseis-filtrwn-olympus/

Νερό και Διατροφή

Το νερό πρέπει να αποτελεί κεντρικό στοιχείο κάθε διατροφικού σχεδίου. Όχι μόνο βοηθά στην πέψη και στην αποτοξίνωση του οργανισμού, αλλά συμβάλλει και στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, στη μεταφορά των θρεπτικών ουσιών και στη λίπανση των αρθρώσεων. Συχνά, η αίσθηση της πείνας μπορεί να συγχέεται με την ανάγκη για ενυδάτωση, γι’ αυτό είναι σημαντικό να πίνουμε νερό πριν φτάσουμε στο σημείο της δίψας.

Υγεία και Ενυδάτωση

Η επαρκής ενυδάτωση συνδέεται άμεσα με την υγεία του δέρματος, τη λειτουργία των νεφρών και την πρόληψη της κατακράτησης υγρών. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης ουρολιθίασης και σε άλλες χρόνιες παθήσεις. Στην εγκυμοσύνη, η κατάλληλη ενυδάτωση είναι κρίσιμη για την υγεία τόσο της μητέρας όσο και του εμβρύου. Η Πρόκληση της Επαρκούς Ενυδάτωσης Αν και η σημασία της κατανάλωσης νερού είναι γνωστή, πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να πιούν τις συνιστώμενες ποσότητες καθημερινά.

Συμβουλές όπως το να έχετε πάντα ένα μπουκάλι νερού μαζί σας, να πίνετε ένα ποτήρι νερό πριν κάθε γεύμα και να αντικαθιστάτε τα ζαχαρούχα ποτά με νερό, μπορούν να βοηθήσουν στο να ενσωματώσετε την επαρκή κατανάλωση νερού στην καθημερινότητά σας.

Συμπερασματικά, η υγιεινή διατροφή και η ευεξία είναι αποτέλεσμα μιας ισορροπημένης πρόσληψης καθαρού και ποιοτικού νερού. Η επιλογή να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό, με την χρήση ενός φίλτρου νερού, είναι μια επένδυση στη μακροζωία και την υγεία μας. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν να πίνουμε τη σωστή ποσότητα νερού κάθε μέρα και να ενθαρρύνουμε και τους γύρω μας να κάνουν το ίδιο.

Τα Αντιμικροβιακά φίλτρα νερού Olympus σας εξασφαλίζουν υγιεινό και κρυστάλλινο νερό απαλλαγμένο από χλώριο, χημικά, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα κλπ.
Μπορείτε να βρείτε ποιο από τα δεκαπέντε διαφορετικά μοντέλα που κατασκευάζει η εταιρία Center Plus μπορεί να καλύψει την δική σας ανάγκη.
Τα Αντιμικροβιακά φίλτρα νερού Olympus κατασκευάζονται στην Ελλάδα και οι τιμές τους ξεκινούν από 77€ . Στην τιμή αυτή μπορείτε να αγοράσετε την Αντιμικροβιακή συσκευή φιλτραρίσματος νερού Olympus η οποία περιέχει εσωτερικά και το φίλτρο. Η εσωτερική φύσιγγα αποτελείται από ενεργό άνθρακα και κεραμικό.
Εξασφαλίστε γρήγορα και οικονομικά καθαρό φιλτραρισμένο νερό για εσάς και την οικογένειά σας

Αφήστε μια απάντηση