Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες
που καλούμαστε συχνά να σας απαντήσουμε:

Που κατασκευάζονται τα φίλτρα νερού Olympus;
Τα φίλτρα νερού Olympus κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από την CENTER PLUS SA στην Ελλάδα.
Πως γνωρίζω ποιό φίλτρο Olympus με καλύπτει;

Για να σας βοηθήσουμε με την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου που θα καλύψει την ανάγκη σας θα χρειαστεί να γνωρίζουμε την κατανάλωση που έχετε (πόσα άτομα θα χρησιμοποιείτε το φίλτρο) αλλά και την ποιότητα του νερού του δικτύου σας.

Ποιά η διαφορά μεταξύ των φίλτρων της σειράς Olympus από την σειρά Olympus GIGA;

Το κανονικό φίλτρο Olympus έχει την ικανότητα να φιλτράρει 8.000 λίτρα νερό ανά έτος, ενώ το Olympus GIGA έχει την ικανότητα να φιλτράρει 14.000 λίτρα νερού ανά έτος.Το Giga προτείνεται σε οικογένειες με μεγάλη κατανάλωση νερού που συνήθως απαρτίζονται από 5 άτομα και πάνω. Σε κάθε περίπτωση το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται όταν κλείσει ένα έτος από την πρώτη του χρήση.

Τα φίλτρα κάτω πάγκου φιλτράρουν καλύτερα από τα αντίστοιχα άνω πάγκου; Γιατί είναι πιο ακριβά;

Τα φίλτρα άνω πάγκου με τα αντίστοιχα κάτω πάγκου είναι ακριβώς ίδια σε ότι αφορά στην αποτελεσματικότητα, καθώς και στο φιλτράρισμα του νερού. Η διαφορά τους είναι στον τρόπο τοποθέτησης που στην περίπτωση του άνω πάγκου είναι εύκολη και δεν είναι μόνιμη (μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το αποσυνδέσετε και να το τοποθετήσετε σε κάποια άλλη βρύση), ενώ το κάτω από τον πάγκο χρειάζεται κάποια εγκατάσταση, ενδεχομένως και από υδραυλικό αν δεν «πιάνουν τα χέρια» σας, ενώ θα χρειαστεί τρύπα στο νεροχύτη σας στην οποία θα τοποθετηθεί το αυτόνομο βρυσάκι για την παροχή του φιλτραρισμένου νερού. Η διαφορά στην τιμή τους έγκειται στο ότι το φίλτρο κάτω πάγκου είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει στην συνεχή πίεση του δικτύου νερού, καθώς και σε κάποια έξτρα εξαρτήματα που έχει όπως το αυτόνομο βρυσάκι του.

Αν το νερό του δικτύου σας είναι πόσιμο:

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα μονά μας φίλτρα και συγκεκριμένα : Το μοντέλο με τα 77€ (πάνω στον πάγκο) ή 114€ (κάτω από τον πάγκο) αντέχει να φιλτράρει 8.000 λίτρα νερό τον χρόνο και καλύπτει έως 5 άτομα σε καθημερινή χρήση για ένα χρόνο. Η ανανέωση του φίλτρου κοστίζει 45€. Το μοντέλο Γίγας με 99€ (πάνω στον πάγκο) ή 134€ (κάτω από τον πάγκο) είναι για 14.000 λίτρα νερό τον χρόνο και καλύπτει κατανάλωση 5 ατόμων και πάνω. Η ανανέωση του κοστίζει 60€.

Αν το νερό του δικτύου σας είναι ακατάλληλο-μη πόσιμο:

Σε αυτή την περίπτωση , η πρόταση της εταιρίας μας είναι ,πριν την αγορά οποιουδήποτε φίλτρου, να απευθυνθείτε στον πάροχό σας , εκεί όπου πληρώνετε τον λογαριασμό του νερού σας, και να ζητήσετε μια χημική και μικροβιολογική ανάλυση του νερού. Βλέποντας αυτή την ανάλυση θα είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το μοντέλο που θα καλύψει την ανάγκη του δικτύου σας 100% . Πολλές φορές οι αναλύσεις των δικτύων είναι αναρτημένες στο ίντερνετ οπότε αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και εκεί μια αναζήτηση.

Αν το νερό σας προέρχεται από κάποια ιδιωτική γεώτρηση ή κάποιο πηγάδι ή από κάποιο ιδιωτικό δίκτυο:

Σε αυτή την περίπτωση , η πρόταση της εταιρίας μας είναι ,πριν την αγορά οποιουδήποτε φίλτρου, είναι να απευθυνθείτε σε ένα χημικό εργαστήριο και να κάνετε μια χημική και μικροβιολογική ανάλυση του νερού. Βλέποντας αυτή την ανάλυση θα είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το μοντέλο που θα καλύψει την ανάγκη του δικτύου σας 100% .

Υπάρχει Φίλτρο για άλατα;

Αν το πρόβλημα στο δίκτυο σας είναι τα περιττά άλατα, θα μπορούσατε να επιλέξετε διπλό φίλτρο νερού που η μία του φύσιγγα συγκρατεί χλώριο, χημικά φυτοφάρμακα κλπ. και η άλλη φύσιγγα κατακρατά ποσοστό αλάτων : (*ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΛΑΤΑ (ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ Ή ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΔΙΠΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΛΑΤΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.)

Υπάρχουν έξοδα αποστολής και με ποιο τρόπο γίνεται η αποστολή των προϊόντων;
Υπάρχουν έξοδα αποστολής, ενιαία για όλη την Κύπρο, τα οποία καθορίζονται από το βάρος της παραγγελίας. Η αποστολή γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική.
Ποιοι είναι οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής;
Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω PayPal ή Viva Payments
  • Με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας μας
Σε πόσες μέρες γίνεται η παράδοση της παραγγελίας;
Συνήθως οι παραγγελίες που δίνονται μέχρι τις 12:00μμ εργάσιμης ημέρας εκτελούνται άμεσα και παραδίδονται στον πελάτη μέσα στις επόμενες 2-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός αν πρόκειται για δυσπρόσιτες περιοχές , που χρειάζονται παραπάνω ημέρες .
To Φιλτρο Olympus το αγοράζω ή το νοικιάζω;

Οι τιμές των προϊόντων μας είναι τιμές αγοράς . Αυτό σημαίνει πως δεν έχετε κάποια υποχρέωση απέναντι μας . Η σύσταση της εταιρίας μας είναι να ανανεώνεται το φίλτρο μια φορά τον χρόνο ή στα λίτρα που προτείνουμε για το κάθε μας μοντέλο ώστε να πίνετε καθαρό και κρυστάλλινο νερό . Αν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην ανανέωση του εσωτερικού φίλτρου , η συσκευή παραμένει στην κατοχή σας και φυσικά μπορείτε να κάνετε την αντικατάσταση της φύσιγγας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.