ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
1 +
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
0 +

Η CENTER PLUS SA ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα σαν μια μικρή ατομική επιχείρηση το 1990 και στη συνέχεια αφού πέρασε από διάφορα στάδια, κατέληξε στη σημερινή της μορφή και λειτουργεί σαν Ανώνυμη Εταιρεία, χωρίς ωστόσο, ακόμη, να χάσει τα χαρακτηριστικά της οικογενειακής επιχείρησης.

Γιάννης Γιώτης, πρόεδρος και Εμπνευστής

Ο τότε ιδιοκτήτης της και σημερινός πρόεδρός της, κύριος Γιάννης Γιώτης, απ’ το ξεκίνημα της εταιρείας την προσανατόλισε στις δραστηριότητες που κυρίως έχουν σχέση με την υγεία, το καθαρό νερό, τον καθαρό αέρα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έτσι, προϊόντα όπως τα φίλτρα καθαρισμού του πόσιμου νερού, πυροσβεστήρες και πυροσβεστικά συστήματα για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος, προϊόντα για οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας όπως Αερόθερμα Τζακιού, προϊόντα για την υγεία, καθώς και μια σειρά προϊόντων καθημερινής χρήσης για το σπίτι, το αυτοκίνητο κλπ, ήταν και είναι τα προϊόντα που αποτελούν και την ταυτότητα της CENTER PLUS SA.

 

Λιανική και Χονδρική Πώληση

Η CENTER PLUS SA ανέπτυξε την εμπορική της δράση τόσο στη λιανική πώληση μέσα από τα καταστήματά της, όσο και στην χονδρική πώληση στην Ελληνική αγορά και ιδιαίτερα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

 

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η CENTER PLUS SA ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ παρόλο που ξεκίνησε τη δράση της σαν μια εμπορική εισαγωγική επιχείρηση, η συνειδητή επιλογή του προέδρου της να βοηθηθεί η Ελληνική οικονομία, καθώς και η απασχόληση, οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση να προχωρήσει στην κατασκευή μιας σειράς πιστοποιημένων προϊόντων, όπως, φίλτρα νερού, πυροσβεστικά μέσα, Αερόθερμα Τζακιού που μετατρέπουν το απλό τζάκι του σπιτιού σε ενεργειακό, προϊόντα υγείας, προϊόντα οικιακής χρήσης κλπ. τα οποία ήδη εδώ και μια δεκαετία η CENTER PLUS SA παράγει από μόνη της και διαθέτει τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού στις οποίες τα εξάγει.