Καθαρό Νερό

Πως γνωρίζω ποιο φίλτρο νερού θα καλύψει τις ανάγκες μου;

Φίλτρα νερού olympus

Τα Φίλτρα Νερού Olympus, κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από την εταιρία μας, την Center Plus Α.Ε. Η εταιρία μας κατασκευάζει και διαθέτει πάνω από 15 διαφορετικά μοντέλα που έχουν την δυνατότητα να καλύψουν το πρόβλημα σε κάθε περιοχή.
Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου μοντέλου χρειάζεται να γνωρίζουμε την κατανάλωση που έχετε δηλαδή πόσα άτομα θα χρησιμοποιείτε το φίλτρο αλλά και κάποια στοιχεία σχετικά με την ποιότητα του νερού σας.
Αν το νερό του δικτύου σας είναι πόσιμο,μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα μονά Αντιμικροβιακά φίλτρα νερού Olympus και συγκεκριμένα:

  • Το Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού Olympus Άνω Πάγκου με 77€ ή το Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού Olympus Κάτω Πάγκου με 114€ που αντέχει να φιλτράρει 8.000 λίτρα νερό τον χρόνο και καλύπτει χρήση έως και 5 άτομα σε καθημερινή χρήση για ένα χρόνο. Η ανανέωση του φίλτρου κοστίζει 45€.
  • Το Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού Olympus Giga Άνω Πάγκου με 99€ ή το Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού Olympus Giga Κάτω Πάγκου 134€ που είναι για 14.000 λίτρα νερό τον χρόνο και καλύπτει κατανάλωση 5 ατόμων και πάνω. Η ανανέωση της φύσιγγας κοστίζει 60€.

Αν το νερό του δικτύου σας είναι ακατάλληλο-μη πόσιμο τότε,σε αυτή την περίπτωση , η πρόταση της εταιρείας μας είναι ,πριν την αγορά οποιουδήποτε φίλτρου, να απευθυνθείτε στον πάροχό σας , εκεί όπου πληρώνετε τον λογαριασμό του νερού σας, και να ζητήσετε μια χημική και μικροβιολογική ανάλυση του νερού του δικτύου σας.

Αν πάλι το νερό σας προέρχεται από κάποια ιδιωτική γεώτρηση ή κάποιο πηγάδι,σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα χημικό εργαστήριο και να κάνετε μια χημική και μικροβιολογική ανάλυση στο νερό, πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες του χημικού ώστε να πάρετε σωστά το δείγμα που θα εξεταστεί.

Βλέποντας αυτές την ανάλυσεις θα είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το μοντέλο που θα καλύψει την ανάγκη του δικτύου σας στο 100%.

Αν το πρόβλημα στο δίκτυο σας είναι τα περιττά άλατα (ασβεστίου & μαγνησίου), θα μπορούσατε να επιλέξετε το Διπλό Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού Olympus Αλάτων που η μία του φύσιγγα συγκρατεί χλώριο, χημικά φυτοφάρμακα κλπ. και η άλλη φύσιγγα κατακρατά ποσοστό αλάτων.όμως θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο εξής: ΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΛΑΤΑ (ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ Ή ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΔΙΠΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΛΑΤΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΎΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

Αν το πρόβλημα στο δίκτυο σας είναι τα περιττά νιτρικά άλατα , θα μπορούσατε να επιλέξετε το Διπλό Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού Olympus Νιτρικών που η μία του φύσιγγα συγκρατεί χλώριο, χημικά φυτοφάρμακα κλπ. και η άλλη φύσιγγα κατακρατά ποσοστό νιτρικών. Αν δήμος σας χαρακτηρίζει το νερό ως μη πόσιμο εξαιτίας της ύπαρξης μεγάλου ποσοστού νιτρικων ,υπάρχουν δηλαδή στο νερό πάνω από 50 βαθμοί νιτρικών αλάτων που είναι και το επιτρεπόμενο από την νομοθεσία όριο τότε, το Διπλό Φίλτρο Νερού Νιτρικών Olympus δεν θα είναι επαρκές και θα χρειαστεί να επιλέξετε το φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης.

Επίσης, αν το νερό στο δίκτυό σας είναι γλυφό-υφάλμυρο ή είναι ιδιαίτερα σκληρό έχει δηλαδή πολλά άλατα, τότε μόνο το φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης μπορεί να σας καλύψει. Το μοντέλο αυτό είναι μια αυτόνομη μονάδα φιλτραρίσματος και διύλισης του νερού, το οποίο επεξεργάζεται σχεδόν σταγόνα – σταγόνα το νερό. Το καθαρό νερό το αποθηκεύει στο δικό του ντεπόζιτο που συνοδεύει το σύστημα, το δε προβληματικό νερό το απορρίπτει στην αποχέτευση του σπιτιού. Το φίλτρο αυτό είναι οικιακής χρήσης, έχει 4 στάδια καθαρισμού του νερού (4 φίλτρα) και στην περίπτωση που το νερό χρειάζεται εμπλουτισμό αλάτων μετά το φιλτράρισμα, μπορεί να τοποθετηθεί και 5ο φίλτρο. Τοποθετείται κάτω από το πάγκο της κουζίνας, βγαίνει με δικό του βρυσάκι πάνω στο νεροχύτη και το καθαρό νερό αποθηκεύεται στο δικό του ντεπόζιτο το οποίο είναι συγχρόνως και πιεστικό.

Ακόμη, συναντάμε κάποιες περιπτώσεις στις οποίες το νερό προέρχεται από διαδικασία αφαλάτωσης. Αυτό σημαίνει πως το νερό περνάει από μια πρώτη επεξεργασία από τον ίδιο τον πάροχο είτε γιατί είναι γλυφό – υφάλμυρο είτε γιατί έχει πολλά άλατα. Σε αυτή την περίπτωση, αν ο δήμος δίνει το νερό της αφαλάτωσης ως πόσιμο, τότε μπορείτε να επιλέξετε το μονό Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού Olympus που κατακρατά το χλώριο, τα χημικά, τα φυτοφάρμακα , τα χώματα, τις λάσπες κλπ.

Τέλος, αν το νερό στο δίκτυό σας παρουσιάζει μικρόβια, τότε κανένα φίλτρο δεν μπορεί να επαρκέσει. Τα φίλτρα νερού όλων των εταιρειών απευθύνονται σε νερά που ελέγχονται και χλωριόνονται απο τις Δημοτικές Αρχές. Σε περίπτωση ύπαρξης μικροβίων , θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν χημικό ωστε να σας δώσει πληροφορίες για την σωστή διαδικασία χλωρίωσης που πρέπει να ακολουθήσετε και στην συνέχεια, ενα απο τα Αντιμικροβιακά φίλτρα νερού Olympus θα μπορέσει να σας προσφέρει Υγιεινό, Κρυστάλλινο και Ολύμπιο νερό.

Τα νερά πόλης, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων επιμόλυνσης από βλάβες δικτύων ή υποχλωρίωσης, θεωρούνται ασφαλή.

Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε με την εταιρία μας είτε τηλεφωνικά στο 2102405900 & 2105230440 είτε στέλνοντάς μας e-mail στο [email protected] . Οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία αλλά και να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του κατάλληλου Αντιμικροβιακού Φίλτρου Νερού Olympus, πάντοτε με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση