Καθαρό Νερό

Γιατί να εγκαταστήσω ένα φίλτρο νερού;

Φίλτρα άνω πάγκου Olympus

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι για του οποίους είναι καλό αλλά και χρήσιμο να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο νερού στο σπίτι σας.

  • Μπορεί να βελτιώσει την οσμή και την όψη του νερού σας : Τα φίλτρα νερού κατακρατούν τα χώματα, τις λάσπες, τα ιζήματα, τα στερεά σωματίδια που μπορεί να υπάρξουν στο νερό του δικτύου και να προκαλέσουν έντονη οσμή και θολή όψη στο νερό σας. Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες τις οποίες εκτελούνται εργασίες στα δίκτυα ύδρευσης με αποτέλεσμα το δίκτυο να «φέρνει» πολλά χώματα, λάσπες και στερεά σωματίδια και αυτά να καταλήγουν στην βρύση μας. Η κεραμική επιφάνεια των φίλτρων νερού Olympus κατακρατά (εάν υπάρξουν στο νερό*) 100% παθογόνους μικροοργανισμούς όπως: E.Colli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλα, κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκους, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο και άλλα βακτήρια μεγέθους από 0.5 micron και πάνω ενώ παράλληλα συγκρατεί χώματα λάσπες ιζήματα και στερεά σωματίδια. Επιπλέον η κεραμική επιφάνεια των φίλτρων νερού Olympus έχει την δυνατότητα να καθαριστεί. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ή όταν νιώθετε πως μειώνετε η ροή του νερού από το φίλτρο, μπορείτε να καθαρίζετε με ένα σφουγγάρι την φύσιγγα. Αυτό εξασφαλίζει μια ικανοποιητική ροή ενώ παράλληλα αποτρέπει την συσσώρευση ιζημάτων εντός του φίλτρου για έναν χρόνο.
  • Μπορεί να βελτιώσει την γεύση του νερού σας : Τα φίλτρα νερού Olympus κατακρατούν το χλώριο το οποίο προκαλεί έντονη οσμή. Η χλωρίωση του νερού είναι μια απαραίτητη διαδικασία η οποία έχει ως σκοπό την απολύμανση του νερού. Τα φίλτρα νερού μας δίνουν την δυνατότητα, μια ανάσα πριν πιούμε το νερό, να το απαλλάξουμε από το χλώριο. Τα φίλτρα νερού Olympus έχουν την ικανότητα να κατακρατούν το χλώριο σε πολύ υψηλά ποσοστά ακόμα και σε περιπτώσεις στις οποίες το νερό τύχει να υπέρ-χλωριωθεί . Τα φίλτρα νερού Olympus διαθέτουν εσωτερικά ενεργό άνθρακα ο οποίος εξασφαλίζει υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος.
  • Μπορεί να μας προστατέψει από τα μικρόβια. Σε περιπτώσεις υποχλωρίωσης του νερού, ή και σε περιπτώσεις βλάβης του δικτύου, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθούν μικρόβια. Ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση το φίλτρο νερού Olympus είναι ικανό να κατακρατήσει τυχών μικρόβια με αποτέλεσμα να μας προστατεύει και να μας προσφέρει καθαρό νερό. Το Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού OLYMPUS+ αποτελεί μια πατενταρισμένη από τη CENTER PLUS SA παγκόσμια καινοτομία, μιας και είναι το μοναδικό φίλτρο νερού στην κατηγορία του, που διαθέτει εσωτερικό Σύστημα Αντιμικροβιακής Προστασίας, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στους καταναλωτές, αφού έχει την δυνατότητα μέσα σε 2 ώρες να εξοντώνει αδιαλείπτως μέχρι και το 95% της μικροβιακής χλωρίδας των παθογόνων μικροβίων που το κεραμικό φίλτρο με τους μικροπόρους κατακρατά και συγχρόνως σε μόνιμη βάση να απολυμαίνει εσωτερικά το θάλαμο της συσκευής (αυτοαπολύμανση). Ο συνδυασμός και η μελετημένη διάταξη των αντιμικροβιακών τμημάτων της συσκευής, αποτελούν το επαναστατικό Σύστημα Αντιμικροβιακής Προστασίας του Φίλτρου Νερού OLYMPUS+, μιας και η συνεχής απελευθέρωση των ιόντων χαλκού καταστρέφει την κυτταρική μεμβράνη και το DNA των μικροβίων στις επιφάνειες επαφής τους, τόσο στο θάλαμο της συσκευής, όσο και στην επιφάνεια του κεραμικού φίλτρου, λόγω του φαινομένου της στεφάνης (Hallo Phenomenon), που αποτελεί ιδιότητα του χαλκού, εξοντώνοντας μικρόβια και σε κάποια απόσταση από το χαλκό.
  • Μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του νερού σας : Το κεραμικό φίλτρα νερού σε συνδυασμό με τον συμπαγή ενεργό άνθρακα που περιέχεται εσωτερικά του κεραμικού φίλτρου νερού Olympus, είναι ικανά να αφαιρέσουν βλαβερές ουσίες από το νερό σας, όπως το χλώριο φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου, εξασθενές χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο και άλλα βαρέα μέταλλα, ενώ αφήνει όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως, μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία, κλπ.
  • Μπορείτε να πλένετε τα φρούτα, τα λαχανικά σας αλλά και να μαγειρεύετε με φιλτραρισμένο νερό . Είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να πίνουμε καθαρό νερό αλλά και να κάνουμε ακόμα περισσότερες χρήσεις με καθαρό νερό. Άλλωστε τα φρούτα και τα λαχανικά απορροφούν το νερό για αυτόν τον λόγο είναι πολύ σημαντικό το νερό που χρησιμοποιούμε να είναι καθαρό.
  • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα : Εγκαθιστώντας ένα φίλτρο νερού, απαλλάσσεστε από την συνεχή αγορά εμφιαλωμένων μπουκαλιών νερού . Αγοράζετε μια Αντιμικροβιακή συσκευή φίλτρου νερού Olympus και χρειάζεται να ανανεώσετε το φίλτρο είτε μια φορά τον χρόνο είτε μετά το πέρας κάποιων λίτρων (το χρονικό διάστημα αλλά και τα λίτρα φιλτραρίσματος ορίζονται από τον κατασκευαστή του κάθε φίλτρου). Τοποθετώντας ένα φίλτρο νερού, χρειάζονται μόλις 45€ (ανάλογα το μοντέλο που έχετε επιλέξει) τον χρόνο ώστε να πίνετε εξασφαλισμένα καθαρό νερό για έναν χρόνο.
  • Μπορείτε να απαλλαχθείτε από το «κουβάλημα» : Τοποθετώντας ένα φίλτρο νερού, εξασφαλίζετε καθαρό και φρέσκο πόσιμο νερό ανά πάσα στιγμή, μιας  και αρκεί να ανοίξετε την βρύση σας για να το απολαύσετε.
  • Μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση πλαστικών μπουκαλιών κάτι το οποίο συμβάλει σημαντικά στην μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Τα φίλτρα νερού είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, κράματα αντιμικροβιακού χαλκού, κεραμικό και ενεργό άνθρακα. Όλα τα υλικά κατασκευής είναι πιστοποιημένα για πόσιμο νερό.
  • Μπορείτε να το τοποθετήσετε πολύ εύκολα. Τα φίλτρα άνω πάγκου δεν απαιτούν εγκατάσταση. Η τοποθέτηση είναι πολύ απλή μιας και αρκεί να βιδώσετε ένα εξάρτημα στο στόμιο της βρύσης σας και έτσι θα πίνετε καθαρό φιλτραρισμένο νερό.

Τέλος, για την πλήρη ασφάλεια των καταναλωτών, τα φίλτρα νερού OLYMPUS+ απευθύνονται σε νερά πόλης, που ελέγχονται από τις Δημοτικές Αρχές και είναι τα φίλτρα νερού, που εξασφαλίζουν για πάντα, ΥΓΙΕΙΝΟ,ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ και ΟΛΥΜΠΙΟ ΝΕΡΟ.

*Τα νερά πόλης, είναι ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων επιμόλυνσης, από βλάβες δικτύου ή υποχλωρίωσης του νερού.

Αφήστε μια απάντηση